Muurstylist.nl

Home / Inspiratie / Back to school: de leukste foto-artikelen

Back to school: de leukste foto-artikelen

muismat-vriendinnen

De zomer is afgelopen en de scholen en banen beginnen weer. Het liefst heeft iedereen nog een paar weekjes vrij, maar helaas gaat dat niet. 😉 Vandaag laten we jou een aantal leuke foto-artikelen zien die het terug naar school gaan wat makkelijker zullen maken!

Producten van FotoCadeau.nl

Het terug naar school gaan is al deprimerend genoeg, maar we hebben een aantal leuke producten gevonden die het studeren een stukje leuker zullen maken! Op de website van FotoCadeau.nl kwamen we het één en ander tegen. FotoCadeau, de naam zegt het al. Op deze website kun je jouw eigen foto’s af laten drukken op een product naar keuze. Dit is leuk voor jezelf, maar ook zeker om cadeau te geven voor een speciale gelegenheid.

Muismat met foto

Door al die verslagen, artikelen en tentamens breng je waarschijnlijk veel tijd door achter je laptop of computer. Wij deden dit in ieder geval wel. Vooral als er ook nog eens een hertentamen tussen zat. 😉 Een muismat is dan natuurlijk onmisbaar, maar we vinden die van de winkel alleen vaak zo saai. Bij FotoCadeau kun je je eigen foto af laten drukken op een muismat voor €11,95. Wat voor foto zou jij daar op afdrukken? Zelf zou ik kiezen voor een muismat met een foto van mijn vriendengroep of huisdier. Dat geeft toch nét iets meer motivatie. 😉

muismat-vriendinnen

Sleutelhanger met foto

Toen ik nog studeerde, ben ik regelmatig te laat bij colleges gekomen. Ik was namelijk té vaak m’n fietssleutels kwijt. Een grote sleutelhanger was een handige oplossing geweest. In het assortiment vind je vier verschillende soorten sleutelhangers. Een ronde, vierkante, rechthoekige en hartvormige. Ze zijn lekker groot, dus je zult je sleutelbos minder snel kwijtraken. Daarnaast bestel je ze voordelig voor maar €9,95. Het is dus bijvoorbeeld ook leuk om cadeau te geven aan een vriend(in).

sleutelhanger-met-foto_1

Onderzetters met foto

Als je op kamers woont, wil je natuurlijk wel zuinig omgaan met je spullen. Om je tafel of bureau te beschermen tegen kringen en vlekken, kun je leuke onderzetters gebruiken. In de winkel kun je onderzetters kopen, maar persoonlijke onderzetters vinden wij toch een stukje leuker. Je kunt ze op de website bestellen per 2, 4, 6 of 8 stuks. Op de foto hieronder zie je een voorbeeld van de onderzetters. Wij denken dat dit een ideale manier is om vlekken en kringen op je tafel te voorkomen en het staat ook nog eens super leuk! Welke foto zou jij afdrukken op onderzetters?onderzetters-4-stuks_2

 

Foto op mok

Tijdens het studeren hebben wij de nodige kopjes koffie naar binnen gewerkt, voor extra concentratie. 😉 Dit kun je natuurlijk doen uit een simpele mok, maar wij vinden een persoonlijke mok ook wel erg leuk en niet eens zo duur! Voor €11,95 bestel je jouw eigen mok met foto en je kunt ook zelf de kleur van de mok kiezen. Wanneer je een gewone mok met foto niet zo spannend vindt, heeft FotoCadeau nog een andere mok in de aanbieding. Deze wordt de Magic mok genoemd. Hierbij lijkt het in eerste instantie alsof er niks op de mok staat, maar wanneer je er een warm drankje in giet, wordt de foto van jouw keuze tevoorschijn getoverd!

configureerbaar_7_1

 

Zitzak met foto

Een handige en comfortabele manier om te relaxen op je studentenkamer is op een zitzak. Het zit super comfy en is ook makkelijk op te bergen wanneer je extra ruimte nodig hebt. Je kunt een gewone zitzak kopen of één bedrukken met een foto naar keuze. Hier kun je heerlijk op liggen te relaxen na de tentamens, maar ook comfortabel je samenvattingen leren.

zitzak_2

Door deze leuke back to school spullen, willen wij stiekem ook wel even terug naar school. 😉 Welke van de bovenstaande producten zou jij bestellen of heb je al in huis? Laat het ons weten in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Om op de hoogte te blijven van de laatste updates

>> <<