Muurstylist.nl

Home / Inspiratie / Favo posters en kaartjes van maart (DEEL II)!

Favo posters en kaartjes van maart (DEEL II)!

Uitgelichte afbeelding 19-4

Goedemorgen! Het is woensdag en dus wel weer eens tijd voor een nieuw artikeltje. We hebben (al)weer allemaal mooie kaartjes binnen gekregen, dus het leek me leuk om deze weer met jullie te delen. Volgens mij vinden jullie dat niet erg… 😉 Voordat ik ze je laat zien en vertel waar ze vandaan komen, wil ik jullie natuurlijk eerst allemaal een fijn Pasen wensen. Hebben jullie nog leuke plannen? En hebben jullie stiekem ook al even geprofiteerd van de leuke kortingen die sommige websites aanbieden met Pasen? Zoals FotoOpHout.nl en Wereldkaarten.nl? Daar krijg je nu 25% (!!) korting. Hebben hebben hebben! Als je dus nog een leuke wanddecoratie zoekt, kun je nu heel voordelig uit zijn. Nog maar snel even kijken, dus. Maargoed, back to business. Deze week: kaartjes van Katooenzoo.nl en FeatherBag.nl! Psst, plus kortingscode 😉

Kaartjes Katooenzoo.nl

Oke, volgens mij zitten we echt teveel op Instagram. Ik heb mezelf er nu namelijk net op betrapt dat we al de websites, die we reviewen, ontdekken via Instagram. Oeps! Maargoed, je vindt er wel heel leuke dingen. Zo vonden we er namelijk de webshop Katooenzoo.nl. We hebben meteen een kijkje genomen op de website en vonden de kaartjes, die ze aanbiedt, zó leuk! Toen we het pakketje uitpakten met de kaartjes waren we verkocht. De kaartjes zijn echt superschattig en leuk voor alle gelegenheden. Er zat ook nog een ander kaartje bij, die een lekker originele tekst heeft en leuk is om op te hangen. Kijk maar mee:

Collage Katooenzoo

Zo mooi! Vooral die kaartjes met de dieren vinden we echt superschattig. Met mijn voorliefde voor flamingo’s komt dit natuurlijk helemaal goed uit. Ik denk dat ik deze niet eens ga versturen, maar mooi zelf houd, haha! Op de andere foto zie je dus het kaartje met de quote, die we ook lekker origineel vinden. Dit kaartje zou ik ook niet versturen, maar gewoon mooi ophangen ofzo. Er zat trouwens ook nog een leuk extra’tje bij! Karin van Katooenzoo.nl had er nog een soort papiertje met zaadjes bij gedaan, die je in een pot kunt stoppen en waar na verloop van tijd plantjes uitkomen. Laten we dat vanmiddag maar eens uitproberen. Kijken of ik ze in leven kan houden… 😉 Ze had het pakketje trouwens ontzettend leuk ingepakt met allemaal hartjes. Echt een feestje om uit te pakken. We raden je dan ook zeker aan om eens op haar website te kijken en iets leuks te bestellen. Zeker een favorietje, dit!

Kaartjes FeatherBag.nl

Next: Featherbag.nl. Jup, ook deze website hebben we weer gevonden via Instagram. Oké dit loopt echt uit de hand. Niet aan denken, niet aan denken, gewoon doorgaan. FeatherBag.nl is een webshop met, zoals de naam ook al een beetje zegt, allerlei supermooie, volgens mij zelfgemaakte tassen. Naast handgemaakte tassen (die ik echt wil) verkoopt ze ook plantentassen (die ik ook wil), armbandjes (wil ik ook) en superschattige posters en kaartjes (die we nu hebben, yes!)! We mochten elk 5 kaartjes uitzoeken en hoewel we dus best veel “ruimte” hadden om te kiezen, was deze keuze echt wel lastig. Ze waren namelijk allemaal veel te mooi. Na veel keuzestress is het toch gelukt en hebben we de onderstaande kaartjes uitgezocht. Wat vinden jullie ervan?

Collage Featherbag posters en kaartjes

De kaartjes op de foto rechts zijn uitgezocht door Hilde, de kaartjes op de foto links door Femke. Zijn ze niet leuk? Lekker vrolijk, lekker origineel, gewoon supermooi. De kaartjes zijn van stevig karton en op de achterkant is genoeg ruimte om een leuke boodschap te schrijven en het kaartje dus te versturen. Maar, misschien willen we het kaartje wel helemaal niet versturen, en lekker zelf houden. Ik vind ze gewoon veel te mooi. Als ik straks misschien zo’n leuk memobord heb, dan kan ik ze daar mooi aan ophangen! Niiice, oké dat doen we. Nog leuk nieuws trouwens, want we mogen van FeatherBag jullie 20% korting geven op alle producten in de webshop. Met de kortingscode “muurstylist” krijg je dus een fijne korting, waardoor jij ook zulke mooie kaartjes kunt bestellen (of toch zo’n handmade tas!). Wil je toch hebben? Wij zijn in ieder geval erg enthousiast over FeatherBag.nl en raden jullie dan ook zeker aan om hier kaartjes (of één van de andere producten) te bestellen.

Dat was ‘m al weer. Wanneer het volgende artikel online komt, is nog even een verrassing, want we zijn op dit moment erg druk privé. Uiteraard zullen we ons best doen om jullie zo snel mogelijk weer te voorzien van leuk leesvoer. 😉 See you later xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Om op de hoogte te blijven van de laatste updates

>> <<