Muurstylist.nl

Home / Interieurinspiratie / Gespot: hippe stadskaarten bij Wereldkaarten.nl!

Gespot: hippe stadskaarten bij Wereldkaarten.nl!

Stadskaarten Wereldkaarten.nll

Wereldkaarten.nl is toch wel één van onze favoriete websites om een mooie wanddecoratie te bestellen. Ze hebben hippe producten in het assortiment en de kwaliteit en service is ontzettend goed. Regelmatig voegen ze ook nieuwe producten aan het assortiment toe, waardoor er altijd wel weer iets leuks te vinden is. Toen we laatst weer eens een kijkje namen op de website, zagen we dat er ook weer nieuwe producten toegevoegd waren. En dat waren zeker niet de minste! Ze hebben nu namelijk hippe stadskaarten in het assortiment opgenomen. Supertof! Wij zijn fan, jullie vast ook na het lezen en zien van de kaarten 😉

Stadskaarten

Ik heb ze al heel veel gespot in interieurbladen, woonprogramma’s of op interieurblogs: stadskaarten. Stadskaarten zijn, zoals de naam ook al zegt, plattegronden van een stad, maar dan op een wat hippere en minimalistischere manier weergeven. Ze staan ontzettend leuk in het interieur en zijn tegenwoordig echt een trend. Je hebt ze in veel designs en van allerlei (grote) steden op de wereld. Wij vinden het leuk om ons interieur aan te passen aan de laatste trends en zouden deze stadskaarten dan ook zeker in huis halen. Sterker nog, we hebben er ook al ééntje, maar dan van ons eigen dorp Kollum. Die kaart hebben we behandeld in dit artikel. Maar, er kan natuurlijk altijd meer bij. Vooral als onze favoriete webshop ze nu ook in het assortiment heeft! Bij Wereldkaarten.nl heb je op dit moment stadskaarten van drie verschillende landen: Oostenrijk, Duitsland en natuurlijk Nederland. De kaarten zijn allemaal in het zwart-wit verkrijgbaar en zijn daardoor goed te combineren met andere woondecoratie. Hier een greep uit het assortiment:

download

De kwaliteit lijkt hierboven iets minder, maar dat is met opzet gedaan, zodat er geen misbruik gemaakt kan worden van de afbeeldingen. Wanneer je een kijkje neemt op de website zelf, zul je zien dat de kaarten ontzettend scherp zijn. Je hebt daar ook nog veel meer stadskaarten om uit te kiezen. Er zijn twee stadskaarten van Nederland: een stadskaart van Amsterdam en een stadskaart van Leeuwarden. Er zijn ook twee stadskaarten van Duitsland: Berlijn en Keulen. Ten slotte zijn er nog twee stadskaarten van Oostenrijk: Wenen en Innsbruck. Zo zit er voor iedereen wat bij en kun je ook een buitenlandse stadskaart in huis halen.

Al met al zijn wij heel blij met deze nieuwe producten in het assortiment van Wereldkaarten.nl. Ze spelen goed in op de trends en de kaarten zien er goed uit. Hopelijk worden er binnenkort nog wat meer kaarten van verschillende steden toegevoegd (zoals New York bijvoorbeeld),  dan hebben we nog meer keuze! We raden je zeker aan om even een kijkje te nemen en in de gaten te houden of jouw stadsie er binnenkort ook bij staat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Om op de hoogte te blijven van de laatste updates

>> <<