Muurstylist.nl

Home / Inspiratie / Gespot: meer dan 10.000 fotoproducten bij FotoCadeau.nl

Gespot: meer dan 10.000 fotoproducten bij FotoCadeau.nl

fotocadeau2

Toen we deze week op het internet aan het speuren waren, zagen we bij één van onze favoriete webshops, FotoCadeau.nl,  een leuke update! Naast dat je je eigen foto af kunt laten drukken, kun je nu ook bestaande afbeeldingen uit hun fotocollectie bestellen. Het assortiment bestaat uit meer dan 10.000 producten, dus er is genoeg keuze! 😉 Ben je nieuwsgierig geworden naar het vernieuwde assortiment? Lees dan snel mee!

FotoCadeau.nl

De verschillende categorieën wanddecoratie

Alle afbeeldingen in de collectie zijn gerangschikt in categorieën, zodat je kunt zoeken op afbeeldingen die jij mooi vindt. In het assortiment vind je afbeeldingen van steden, natuur, dieren landen en werelddelen, wereldkaarten, de onderwaterwereld, skylines en Boeddha. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld een olifant op canvas of de skyline van New York op canvas.  De categorieën steden, natuur en wereldkaarten spreken mij erg aan. Amsterdam is één van mijn favoriete steden en die prints van Amsterdam vind ik dan ook heel mooi. Ik zou best zo’n foto boven m’n bed willen hangen. 😉

fotocadeau4fotocadeau5

 

In de categorie natuur is het noorderlicht veruit mijn favoriet. Die magische kleuren raak je maar niet op uitgekeken. Een leuke extra aan de besteltool van FotoCadeau.nl is dat je direct een preview krijgt te zien van je gekozen foto en materiaalsoort. Je kunt dus gelijk kijken of de wanddecoratie mooi in je interieur zal hangen!

fotocadeau3

De stijlen

Wanneer je op zoek bent naar een wanddecoratie in een een bepaalde stijl, kun je gemakkelijk gebruik maken van de zoekfunctie op de website. De fotocollectie is verdeeld in de verschillende stijlen: botanisch, zwart-wit, minimalistisch, sepia en modern. Zelf ben ik fan van de vrolijke, botanische prints! Hieronder zie je twee voorbeelden van de stijlen.

fotocadeau2

Materialen

Naast de vele verschillende prints, kun je de afbeelding van jouw keuze af laten drukken op een materiaalsoort naar keuze. Zo kun je de wanddecoratie helemaal af laten drukken zoals jij graag wilt. De prints kunnen afgedrukt worden op canvas, poster, hout, aluminium, glas en tuinposter. Je krijgt zo een wanddecoratie die je helemaal zelf hebt samengesteld.

Wil je liever een eigen foto afdrukken op één van de bovengenoemde materiaalsoorten? Dat kan ook! Bij FotoCadeau.nl kun je nog steeds je eigen foto af laten drukken. 😉 Na het zien van deze huuuuge fotocollectie, begint het bij ons wel een beetje te kriebelen om een leuke wanddecoratie te bestellen. 😉 Welke afbeelding zou jij af willen laten drukken? Laat het ons weten in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Om op de hoogte te blijven van de laatste updates

>> <<