Muurstylist.nl

Home / Inspiratie / De leukste vakantiefoto’s aan de muur!

De leukste vakantiefoto’s aan de muur!

Tuinposter met foto van CanvasCompany

De zomer is alweer bijna voorbij en het harde leven begint langzaamaan weer. Jammer, want die vakantie mag van ons – en waarschijnlijk van iedereen – wel iets langer duren! Wij zijn op vakantie geweest en hebben natuurlijk super veel foto’s gemaakt. Deze willen we niet alleen op de laptop houden, maar natuurlijk ook op een leuke manier af laten drukken, zodat deze aan de wand kunnen of ergens anders neergezet kunnen worden. Wij laten je vandaag onze favorieten zien!

Een weekje op Sicilië leverde mij meer dan duizend vakantiefoto’s op…oeps! Tussen die duizend foto’s zitten zeker een aantal leuke voor aan de muur of bijvoorbeeld in een fotoboek. Het lastige is dan om een selectie te maken, maar het is me gelukt! Nu nog kiezen waar ik deze op wil hangen of neer wil zetten. De keuze is oneindig!

De klassieker: een vakantiefoto op canvas

We beginnen vandaag met de klassieker. Met een vakantiefoto op canvas zit je altijd goed! Persoonlijk vind ik canvas een erg mooi en simpel materiaal. Het past dan ook in veel verschillende interieurstijlen. Daarnaast is canvas ook lekker goedkoop en wie houdt daar nou niet van? Die vakantie was al duur genoeg. Toen ik het internet afspeurde, kwam ik op de website van CanvasCompany terecht, waar je nu 25% zomerkorting krijgt met de code ZM25.

Een leuke variatie op een normale foto op canvas, vind ik een panorama foto op canvas. Ik heb op vakantie veel panoramafoto’s geschoten aan de kust van Sicilië, want die uitzichten vond ik prachtig. Zo’n panorama foto op canvas lijkt me dan ook wel wat.

Er bestaan genoeg variaties op een standaard foto op canvas aan de muur. Wanneer je een meer industrieel interieur hebt, kun je jouw vakantiefoto bijvoorbeeld af laten drukken op hout of aluminium. Ook is het leuk om een vrolijke, kleurrijke vakantiefoto in de tuin op te hangen. Dit kun je bijvoorbeeld doen met een tuinposter. Deze verschillende decoraties kun je met dezelfde kortingscode bestellen bij CanvasCompany.

Tuinposter met foto van CanvasCompany

Tuinposter met foto van CanvasCompany

Je foto’s bundelen in een fotoboek

Zelf vind ik het heel lastig om één foto te kiezen voor aan de muur en ik vind het leuk om af en toe mijn vakantiefoto’s terug te kijken of aan vrienden of familie te laten zien. Dan is een fotoboek ook erg leuk. Het is toch leuker om de foto’s in een boek te hebben waar je lekker doorheen kunt bladeren, in plaats van te scrollen op de laptop of smartphone.

Als je creatief bent aangelegd, kun je heel leuk zelf aan de slag gaan met een plakboek van de HEMA en het boek pimpen naar jouw smaak met leuke stickers en verhalen bij je foto’s. Ben je net als ik iets minder fan van knutselen? Dan vind je op de site van Albelli hele leuke fotoboeken. Je kunt kiezen voor een neutraal fotoboek en deze helemaal pimpen naar jouw wensen of direct kiezen voor een themaboek in de categorie reizen.

Reis fotoboek van Albelli

Reis fotoboek van Albelli

Bij deze boeken hoef je alleen nog maar je eigen foto’s toe te voegen en je bent klaar! Met de code ZOMER17 krijg je 20% korting op de fotoboeken.

Mix & match: een persoonlijke gallery wall

Gallery wall inspiratie

Gallery wall inspiratie

Bron: https://nl.pinterest.com/pin/392728029980844375/

 

Wie de interieurtrends volgt, weet ondertussen wel dat de gallery wall op het moment dé trend is op het gebied van muurdecoratie. Gallery walls bestaan in verschillende soorten en maten, van verschillende materialen en met talloze prints. Dat maakt het ook zo leuk, want zo is elke gallery wall is weer anders. Posters zijn de meestgebruikte decoratie voor gallery walls, maar het is ook erg leuk om te mixen en matchen! Je kunt bijvoorbeeld een paar posters in een tropische stijl of met een quote erop inlijsten met een paar van je favoriete vakantiefoto’s erbij. Je kunt bijvoorbeeld je foto’s op poster af laten drukken bij bijvoorbeeld FotoCadeau.nl en ze vervolgens inlijsten. Ook kun je ervoor kiezen om je foto’s op fotopapier af te laten drukken bij je lokale fotozaak of de Kruidvat.

Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke opties voor je vakantiefoto’s, maar als we ze allemaal op gaan noemen, zijn we volgende zomer nog bezig, haha! Hopelijk heb je na het lezen van dit artikel inspiratie voor je eigen vakantiefoto’s. Wij in ieder geval wel! Het moeilijkste komt nu alleen nog.. een keuze maken uit alle leuke opties. 😉

Wat ga jij doen met je favoriete vakantiefoto(‘s)?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Om op de hoogte te blijven van de laatste updates

>> <<