Muurstylist.nl

Home / Interieurinspiratie / Dé nieuwe trend op canvasgebied: baklijsten!

Dé nieuwe trend op canvasgebied: baklijsten!

DSC00668

Vandaag behandelen we weer eens een heel ander onderwerp. We gaan jullie vandaag namelijk kennis laten maken met dé nieuwste trend op het gebied van canvas. De afgelopen jaren zijn er natuurlijk een hele hoop trends voorbij gekomen. Zo was het een aantal jaren geleden ontzettend hip om je foto op canvas in het zwart-wit te laten afdrukken of om een meerluik (waarbij je foto verdeeld wordt over meerdere panelen) te bestellen. Dit jaar is het tijd voor een heel nieuwe trend, genaamd baklijsten. Nu zul je denken, baklijsten? Wat is dat in hemelsnaam? Geen paniek, wij leggen het je vandaag uit!

Een baklijst om je foto op canvas

Wanneer je een foto wilt laten afdrukken, kan dit op heel veel verschillende manieren en materialen. Een van de mogelijkheden is een foto op canvas. Een foto op canvas is een relatief goedkope wanddecoratie, maar heeft toch een mooie strakke uitstraling en past goed bij iedere interieurstijl. Zelf vinden we echter dat een foto op canvas soms een beetje “saai” is en een bepaalde sfeer mist. Met een baklijst om je foto op canvas is dit echter verleden tijd. Een baklijst is een lijst, waarin je je foto op canvas kunt plaatsen. Hierdoor heb je dus een soort schilderijlijst om je canvasdoek. De baklijsten kun je vervolgens met het doek aan de muur hangen, waardoor er een echte eyecatcher ontstaat. Bovendien lijkt het echt alsof je foto op canvas “zweeft” en dat geeft een prachtig effect. Wanneer je een foto laat afdrukken op gewoon fotopapier, plaats je deze vervolgens ook vaak in een fotolijstje. Een baklijst is dus zeker niet iets nieuws, maar heeft wel degelijk een toegevoegde waarde. Baklijsten zijn er in verschillende soorten en maten. Zo biedt de website CanvasCompany.nl baklijsten aan in het zwart, wit of houtskleur en is de baklijst geschikt voor de formaten van 20 x 20 cm tot 80 x 120 centimeter. De prijs van een baklijst komt vaak nog bovenop de prijs van het doek. Hieronder zie je een afbeelding van een baklijst en zie je dus ook goed dat de canvasprint er echt in geplaatst wordt:

baklijsten_blank baklijst_zwart baklijst_wit

Wij zijn zeker fan van deze nieuwe woontrend. We zijn benieuwd wat jullie er van vinden! Zouden jullie ook zo’n baklijst om je foto op canvas bestellen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Om op de hoogte te blijven van de laatste updates

>> <<