Muurstylist.nl

Home / Interieurinspiratie / Ontdekt: High5 handje voor in je interieur!

Ontdekt: High5 handje voor in je interieur!

Uitgelichte afbeelding(1)

Hello! Vandaag hebben we weer eens een “Ontdekt”-artikel voor jullie. Werd wel weer eens tijd, dacht ik zo. Toen ik een tijdje geleden mijn dagelijkse rondje “sneupen-op-Pinterest” deed, kwam ik telkens plaatjes tegen met zo’n handje voor in je interieur. Ik vond het ontzettend leuk staan en bedacht meteen ook allemaal ideetjes hoe ik deze hand in mijn interieur kon verwerken. Ik ben daarom meteen op het internet gaan kijken waar ik zo’n handje kon bestellen. Via Instagram kwam ik terecht op de pagina van High5Styling.com, die zulke handjes voor in het interieur verkopen. Vandaag laat ik jullie mijn ontvangen handje zien, ik ben benieuwd wat jullie er van vinden!

Handje High5Styling

Zoals ik al vertelde, kwam ik via Instagram terecht op de pagina van High5Styling. Zij verkopen houten handjes, die je ontzettend leuk kunt stylen in je interieur. Ik associeerde de handjes eerst altijd een beetje met kunstenaars en kon zelf nooit zo goed bedenken hoe ik dit moest verwerken in mijn huis. Toen ik laatst dus op Pinterest zat, kwamen er allemaal leuke ideetjes naar boven en wilde ik er meteen één hebben! Van High5Styling hebben we een hele mooie variant gekregen. Het ontvangen handje is een wat kleiner formaat, maar ziet er daardoor wel superschattig uit. De vingers kunnen allemaal buigen, waardoor je ze in een grappige positie kunt zetten. Je kunt er bijvoorbeeld een leuk peace-teken van maken, of zo’n rock handje!

Collage High5Styling

Je kunt het handje op verschillende plekken in het interieur neerzetten, bijvoorbeeld in een mooie glazen stolp op je kast. Je kunt het handje ook voor wat functionelere doeleinden gebruiken, door het bijvoorbeeld draden te laten vasthouden of belangrijke briefjes ertussen te schuiven. Zo combineer je de wat minder mooie dingen in je huis met een interieur-proof handje!  

Afbeelding High5Styling

Ik ben om! Vinden jullie zo’n handje ook zo leuk? Dan kan ik je zeker aanraden om je handje voor in je interieur te bestellen bij High5Styling.com! Wil je zelf wat meer inspiratie, omdat je (net zoals ik eerst) niet zo goed weet hoe je zo’n handje moet stylen? Raadpleeg dan zeker even de Instagrampagina van High5Styling of bekijk mijn bord op Pinterest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Om op de hoogte te blijven van de laatste updates

>> <<