Muurstylist.nl

Home / Over ons

Over ons

Hi!

Wij zijn Femke en Hilde, de brains achter Muurstylist.nl. In 2016 zijn wij onze blog begonnen, omdat wij witte muren maar saai vinden. Via onze blog hopen we jullie inspiratie te kunnen geven en de saaie muren in Nederland (en België, en hopelijk in nog veel meer landen) om te toveren tot vrolijke en persoonlijke pareltjes in je interieur. Maar, omdat een goed interieur niet alleen tot stand komt door sprankelende muren, komen er tussendoor ook zeker weten andere artikels online, zoals wooninspiratie of een vleugje lifestyle.

Oké, en wie zij wij dan? Twee meiden die het leuk vinden om andere interieurblogs af te struinen, tijdschriften te lezen en woonwinkels leeg te kopen. En dan vooral die ene Zweedse winkelketen… Daarnaast houden we van feestjes en terrasjes, maar dat doet er nu niet zo veel toe 😉

Genoeg over ons, het is tijd om onze posts door te spitten en aan de slag te gaan met je muur! Meerdere keren per week zullen we jullie verrassen met de leukste updates, trends, tips en feitjes op interieurgebied en ook via de social media kanalen houden we je graag op de hoogte. Je kunt ons volgen op Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest!

Liefs,

Femke en Hilde

P.S. Helaas zijn wij geen echte kenners of specialisten en hebben ook geen diploma als interieurstyliste op zak, maar we vinden het stylen van een interieur leuk genoeg om jullie er alles over te vertellen. Fouten en flaters zijn dan ook onder voorbehoud.

Om op de hoogte te blijven van de laatste updates

>> <<