Muurstylist.nl

Home / Inspiratie / Posters kopen doe je bij ONL!NE POSTER KOPEN

Posters kopen doe je bij ONL!NE POSTER KOPEN

10

Zoals jullie wellicht vaker op onze blog hebben gelezen, zijn wij gek op posters in alle mogelijke soorten, maten en prints. 😉 Ze geven de finishing touch aan je interieur en toen wij een aantal posters van ONLINEPOSTERKOPEN.nl opgestuurd kregen, werden we dan ook weer heel erg blij! Ben je nieuwsgierig geworden naar wat deze webshop te bieden heeft? Lees dan snel mee!

 

ONL!NE POSTER KOPEN is een webshop vol met posters & prints en andere leuke wanddecoraties. Brigitte, de eigenaresse van de shop, benaderde ons voor een leuke samenwerking en daar konden we natuurlijk geen nee tegen zeggen. 😉 In de webshop vind je een heel breed assortiment aan posters. Voor elke ruimte van het huis heeft Brigitte dan ook wel een passende poster ontworpen en diverse mooie prints verzameld. Ze zijn gerangschikt in verschillende categorieën, die variëren van scandinavische posters, botanische posters, werkplek posters tot posters met teksten.

Onze posters

De onderstaande posters hebben wij toegestuurd gekregen en daar zijn we heel blij mee! Allereerst is er deze mooie zwart-wit poster van de wereld op A1 formaat. Lekker groot, maar niet té groot. Wat direct opvalt, is dat de poster gedrukt is op heel mooi en stevig papier. Op de website is dan ook te lezen dat de posters gedrukt worden op 170 grams MC papier. Je voelt direct dat de poster van fijne kwaliteit is, net als de verpakking.

10

Zelf vind ik deze wereldkaart poster in zwart-wit tinten erg mooi en deze krijgt dan ook zeker een plekje aan de muur op mijn slaapkamer straks! Wat ik ook een pluspunt vind aan de webshop van ONL!NE POSTER KOPEN, is dat je voor relatief weinig geld een mooie, kwalitatieve poster hebt. Deze poster is verkrijgbaar vanaf A4 formaat. De prijs voor een A4 poster is slechts € 13,50, maar er zijn ook al posters vanaf 4,95 (mini poster). Score! 😉

9

Pluk de dag, carpe diem. Dit is de tweede poster die we uitzochten en voorzien van deze quote. Ook deze poster is weer mooi en gedrukt op hetzelfde formaat en papier. Deze poster vind je in de categorie tekst posters, waar je nog veel meer posters vindt met originele quotes en teksten. Ook deze poster krijgt snel een plekje aan de muur!

Andere soorten wanddecoratie

Naast de reguliere posters, vind je op de website van ONL!NE POSTER KOPEN nog een aantal andere soorten wanddecoratie. Wanneer je liever iets anders dan een papieren poster wenst, kun je bijvoorbeeld kiezen voor een canvas poster. Deze posters zijn gemaakt van gekreukt canvas en heb je misschien al eens voorbij zien komen in één van onze vorige artikelen. Daarnaast vind je onder het kopje ‘specials’ nog leuke limited edition posters, mini posters en tuinposters. Wanneer je op zoek bent naar een origineel verjaardagscadeau of een cadeau voor een andere leuke gelegenheid, kun je ook nog kiezen voor een giftcard. Ik weet wel wat ik voor m’n verjaardag zou willen.. 😉

Heb jij al een kijkje genomen in de webshop? Laat ons weten wat jouw favoriete poster is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Om op de hoogte te blijven van de laatste updates

>> <<