Muurstylist.nl

Home / Babykamer-ideeën / Schattige spullen voor in de babykamer! ❤

Schattige spullen voor in de babykamer! ❤

Uitgelichte afbeelding YourWishes

Yes, we gaan lekker deze week, iedere dag een artikel! Vandaag hebben we voor jullie wederom een ontzettend leuke blog. We reviewen vandaag namelijk de producten van YourWishes.nl voor je. YourWishes is een online webshop met een ontzettend grote collectie babyspullen. Ze hebben leuke kleertjes voor de kleine, maar ook bijvoorbeeld speenkoortjes, sleeping bags en accessoires voor de babykamer. Ook de moeder wordt niet vergeten, want daarvoor hebben ze mooie zwangerschapskleding en accessoires. Alle producten worden handgemaakt door het YourWishes team en ieder product is dus uniek. Ontzettend leuk, toch? En voor de prijs hoef je het in deze webshop ook niet te laten, want die is heel laag. Vooral als je bedenkt dat alles dus handgemaakt wordt en er ontzettend veel tijd en liefde in wordt gestoken. We zullen jullie eens laten zien welke producten onze favoriet zijn en wat wij hebben mogen ontvangen van YourWishes.nl!

De nieuwe HOME collectie van YourWishes

We hadden al een tijdje contact met YourWishes en ze lieten ons weten dat ze achter de schermen bezig waren met een nieuwe HOME collectie. Het leek ons beiden leuk om te wachten op deze nieuwe collectie, voordat we er een artikel aan zouden wijden. Ons wachten werd beloond, want oh, wat een mooie spulletjes hebben ze aan hun assortiment toegevoegd. Misschien weten jullie inmiddels dat zowel Femke als ik gek zijn op stipjes en streepjes. And guess what: ze hebben allerlei decoratie voor de babykamer toegevoegd mét STIPJES! Love it! De accessoires bestaan uit lekker schattige kussentjes, vlaggenlijntjes (die je ook nog kunt personaliseren), hoezen voor aankleedkussens, commodemandjes, kruikenzakken, knisperdoekjes, en ga zo maar door. Er is ontzettend veel keus en de producten zijn zowel geschikt voor de jongens als voor de meisjes. De collectie bestaat uit minty gekleurde accessoires met triangels, roze gekleurde accessoires met stipjes (!!) en grijs gekleurde accessoires met vormpjes. Wij zijn echt ontzettend fan en dit zijn onze favoriete foto’s van de nieuwe collectie:

Afbeelding YourWishes

Mooi, hè? Met deze accessoires kun je echt zo’n perfecte babykamer creëren, zoals je die ook op Pinterest en Instagram voorbij ziet komen. Zelf zijn wij natuurlijk het meest fan van de roze collectie. En nee, uiteraard niet omdat het roze is en we meisjes zijn, maar omdat de collectie versierd is met stipjes. Prach-tig! Als wij een baby’tje hadden of in verwachting waren, dan wisten we wel waar we de accessoires voor onze babykamer zouden zoeken. Hier dus! Volgens mij hadden ze bij YourWishes al wel voorspeld dat we verliefd zouden worden op de nieuwe collectie en dus mochten we zelf ook twee producten uit hun nieuwe HOME collectie uitzoeken, om aan jullie te laten zien. Superlief natuurlijk. Nu zijn we echter zelf beide geen moeder, we hebben dat ook nog (lang) niet op de planning én we kenden beide zelfs niet iemand die op dat moment in verwachting was. We hebben daarom twee producten uitgezocht die je ook prima kunt gebruiken als accessoire in de woonkamer of slaapkamer. Want daar zijn ze natuurlijk ook gewoon prachtig genoeg voor! Dit hebben we uitgekozen:

Afbeelding YourWishes 2

Allereerst hebben we dit schattige kussentje uitgezocht. Dit kussentje komt uit de Mauve Dot collectie en is aan de ene kant roze van de kleur en heeft aan de andere kant stipjes. Het kussentje heeft de vorm van een wolkje, supercute. Het kussentje is lekker zacht en is qua formaat echt perfect voor in het babybedje. Ik heb het kussentje gewoon bij de andere kussentjes op mijn bed gelegd en dat ziet er ontzettend leuk uit. Het tweede product, dat we hebben uitgezocht, is deze:

Afbeelding YourWishes 3

Het is de vlaggenlijn uit, uiteraard, ook de Mauve Dot collectie. De vlaggenlijn is superschattig en heeft ontzettend leuke printjes. De lijn is zo’n 1,70 meter lang en bestaat uit dertien vlaggetjes. Op sommige vlaggetjes zit een toekan, op de anderen zitten weer pijltjes, stipjes, driehoekjes of wolkjes. Op deze vlaggetjes zijn we echt verliefd. Zo mooi! Omdat we zelf dus geen kindje hebben, konden we de producten dus ook niet zo mooi decoreren in een babykamer, maar we hebben ons best gedaan om er toch een leuk plekje voor te zoeken. De vlaggenlijn hebben we opgehangen op Hilde’s memoboard en zoals je ziet kan dat ook prima. Voor de foto hebben we het even op deze manier opgehangen, zodat je alle vlaggetjes goed ziet. Na de foto hebben we de lijn gewoon een beetje over het bord heen gedrappeerd. Lijkt heel leuk! Deze vlaggenlijn zou ik zeker weten gebruiken om een babykamer te decoreren of om tijdens de verjaardag van je kleine meisje op te hangen. Dat staat super mooi! De lijn is er trouwens in twee afmetingen, M en L. Wij hebben de M vlaggenlijn.

Wij zijn echt ontzettend blij met onze producten. Het is allemaal superduperschattig en als we een kindje hadden gehad, dan hadden we zeker ook alle andere producten uit de nieuwe HOME collectie besteld, haha! We raden jullie dus ook zeker aan om een kijkje te nemen in de webshop en je portemonnee alvast bij de hand te houden. Je wilt alles, gegarandeerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Om op de hoogte te blijven van de laatste updates

>> <<