Muurstylist.nl

Home / Inspiratie / Spulletjes van de LaLaLenteLoop (DEEL I)!

Spulletjes van de LaLaLenteLoop (DEEL I)!

Uitgelichte afbeelding

Een tijdje geleden hebben wij op Instagram meegedaan aan een winactie. Bij deze winactie moest je een aantal stappen uitvoeren, waarna je kans maakte op een cadeaubon t.w.v €180,-, die je kon besteden bij 9 verschillende webshops. Op Eerste Paasdag, toen we vredig aan het Paasontbijt zaten, lazen we opeens dat we getagd waren in een bericht op het account van één van deze webshops. Natuurlijk openden we dit bericht meteen en wat bleek: we hadden gewoon gewonnen! Woehoe! Ik heb nog nooit zulke leuke en blije Paasdagen gehad, zo leuk! Natuurlijk zijn we meteen naar de webshops gesurft en hebben we ons winkelmandje goed gevuld. Door alle examendrukte ben ik er echter niet aan toe gekomen om het ook echt definitief te gaan bestellen. Na de examens heb ik er een middagje voor uitgetrokken en ben ik lekker aan het shoppen geslagen. De dagen daarna regende het pakketjes en stond er iedere dag weer een postbode voor de deur. Nu we (bijna, op 1 webshop na) alle pakketjes binnen hebben en ik de foto’s heb gemaakt, is het natuurlijk eindelijk tijd geworden om mijn “buit” (;)) met jullie te delen! Omdat het zóveel mooie spullen bij elkaar zijn, hebben we besloten het artikel op te delen in twee losse blogposts. Vandaag dus één, en waarschijnlijk volgende week de ander. We gaan snel beginnen, we zijn ontzettend benieuwd wat jullie van onze geshopte spullen vinden! 🙂

LaLaLenteLoop-webshop 1: StudioInsEnOuts.nl

We beginnen met de webshop StudioInsEnOuts.nl. Het pakketje van deze webshop hadden we als eerste besteld (al wel voor de examens) en kregen we ook als eerste binnen. Wel zo eerlijk om die dus als eerste te behandelen, toch? Bij StudioInsEnOuts.nl shop je ontzettend leuke spullen, die zelf ontworpen zijn door de eigenaresse. Het assortiment bestaat onder andere uit invulboeken (voor tijdens de zwangerschap, bijvoorbeeld), mijlpaalkaarten, stationery en prachtige posters/kaarten. Veel van haar producten zijn bedoeld om herinneringen en mooie momenten (van je kinderen) vast te leggen. Aangezien wij zelf nog geen moeder zijn, hebben wij vooral geshopt bij de stationery en de posters/kaartjes. Dit hebben we uitgezocht:

Studioinenouts LaLaLenteLoop

Aan de linkerkant zie je vier posters in A5 formaat uit de Ingrid Krooneman-collectie. Deze collectie bestaat uit papierwaren, die voorzien zijn van een mooie waterverfprint. Wij vonden deze vier printjes het allerleukst en hebben die dus in ieder geval in het winkelmandje gestopt. Rechtsboven zie je twee kaartjes, die we als extra’tje hebben ontvangen bij onze bestelling. Superlief, zeg! Rechtsonder zie je een rolletje washitape dat we hebben uitgekozen. Dit tape’je heeft een aquarelprint met kleuren die in elkaar overlopen. Op de foto zie je niet zo goed, maar in het echt ziet het er prachtig uit! Wij zijn erg blij met de bestelling en hebben onze eerste cadeaubon t.w.v. €20,- dus zeker goed besteed!

LaLaLenteLoop-webshop 2: Naamelijk.nl

Next: Naamelijk.nl. We doen het nu trouwens niet meer op volgorde of iets dergelijks, gewoon random door elkaar! Bij Naamelijk.nl bestel je ontzettend leuke spulletjes en cadeautjes, die speciaal voor jou op maat gemaakt worden. Ieder besteld product is dus uniek. In de webshop vind je voor ieder speciaal moment een prachtig product, of het nou voor de babyshower, bruiloft of een housewarming is. Bijna alle cadeautjes kun je voorzien met een naam of andere persoonlijke gegevens (bijvoorbeeld een datum). Zelf vond ik het bij deze website het lastigste om iets uit te kiezen. Niet omdat ze geen leuke spullen hebben (integendeel juist, het is supermooi!), maar omdat ik niet echt iets nodig had voor een speciaal moment. Daarom heb ik iets uitgekozen voor mezelf (of course 😉 ) . Dit is het geworden:

Naamelijk

Dit houten blok komt uit de Liefde collectie. Op het bord staat de datum, waarop mijn vriend en ik “verkering” kregen. Een beetje cliché misschien, maar wat kan mij dat schelen! 😉 Het bord ga ik straks leuk op mijn nieuwe kamer neerzetten, staat vast heel leuk! Het blok is dus helemaal voor mij gemaakt en dat vind ik er juist zo leuk aan. Geen enkel product is hetzelfde. Tof, toch? Ben je dus nog opzoek naar een origineel en uniek cadeau, dat zeker weten niemand anders heeft of geeft? Dan moet je zeker op deze webshop een kijkje nemen. We raden het je zeker aan!

LaLaLenteLoop-webshop 3: HofjeVanKieka.nl

Nummer drie: HofjeVanKieka.nl. Bij HofjeVanKieka bestel je de mooiste woondecoratie en papierwaren voor een zacht prijsje. Alle spullen in het assortiment zijn mega hip en trendy en wil je gewoon echt in huis hebben. Ik kon dus ook echt niet kiezen, want ik wilde gewoon alles. De spulletjes zijn vooral in het zwart-wit, pastel en hout, waardoor ze er mega hebberig uitzien. Vooral bij de stationery kon ik me niet inhouden. Als ik een geldboom in mijn tuin had, wist ik wel wat ik met dat geld ging doen, haha! Gelukkig heb ik uiteindelijk een knoop door kunnen hakken en lagen er een paar dagen later deze leuke spullen op mijn deurmat:

HofjevanKieka.

Aan de linkerkant zie je een notitieboekje met daarop OFFLINE en een tropisch, botanisch printje. Daar ben ik echt gek op! Ik vind dit boekje erg fijn, omdat het een ringband heeft en er op iedere bladzijde een vakje staat waar je de datum in kunt vullen. Dit boekje ga ik aankomend jaar zeker tijdens mijn studie gebruiken. Krijg je misschien weer een beetje meer zin om naar school te gaan, haha! Rechtsboven in zie je een aantal leuke kaartjes. Het kaartje met de flamingo was meteen al mijn favoriet en is dus rechtstreeks in mijn winkelwagentje beland. De verjaardagskaartjes vond ik er gewoon heel leuk uitzien en wilde ik dus ook persé hebben, oeps. Het kaartje met Oeh La La heb ik er bij gekregen, ontzettend lief! Altijd leuk als er iets bij zit, wat je zelf niet besteld had. Rechtsonderin zie je nog een aantal zwarte clips, die ik wil gebruiken voor mijn showbord én nog een heerlijk washitape’je met DONUTS! Hoe cool?! HofjeVanKieka is zeker een aanrader!

LaLaLenteLoop-webshop 4: Project-3shop.nl

Last but not least: Project-3shop.nl. Toen ik de webshop opende, zag ik meteen allemaal Friese dingen staan. Ontzettend grappig, want wij komen zelf ook uit Friesland. Ik was daardoor wel benieuwd geworden waar de eigenaresse van deze webshop woonde en wat bleek: ze woonde in het hiernaast gelegen dorp! Grappig feitje, haha 😉 Bij Project-3 shop je de leukste kaarten, posters, stationery, paperbags, en nog veel meer hippe spullen. De producten zijn allemaal vooral in het zwart-wit, heel erg mooi. Er is ontzettend veel keus, vooral wat betreft kaartjes en posters. Ze hebben zelfs stadskaarten! Echt heel erg leuk. Ook in deze webshop ben ik heel lang zoet geweest met het uitzoeken van mijn favorieten. Gelukkig ben ik er na enige tijd uitgekomen. Dit heb ik uitgekozen:

Project-3shop

Lekker gevarieerd, hè? Linksboven zie je een kralenhanger, die ik er gratis bij heb gekregen. Heel lief en leuk! Rechtsboven zie je een paperbag, die ik al heel erg lang wilde. De paperbag heb ik nog even in de verpakking laten zitten, omdat ik anders bang was dat hij kapot ging. De paperbag is in S formaat, maar is alsnog best wel huge. Handig! Linksonder zie je een schattig cactuskaartje, die maar €1,- kostte! Wojow, meteen d’r in natuurlijk! In het midden zie je de waterplanner die ik er nog bij heb besteld. Ik heb namelijk sindskort een Bullet Journal en hiermee wil ik dan gaan bijhouden (in de Journal) hoeveel water ik per dag drink. Eens kijken hoe dat gaat! Aan de rechterkant zie je mijn favoriet van alles: de Don’t Grow Up It’s A Trap kalender. Deze vind ik echt supertof en wilde ik heel graag ergens bestellen. Toen ik zag dat ze ‘em ook op deze webshop hadden, ging ‘ie gelijk in het winkelwagentje. Project-3shop.nl is zeker nog eens een bezoekje waard, want ik zag nog zoveel andere leuke dingen! Zeker aan te raden 🙂

Al met al ben ik echt superblij met deze leuke goodies! Volgende week laat ik jullie de rest zien, wat ook ontzettend leuk is. Stay tuned, dus! En voor alle webshops: ontzettend bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Om op de hoogte te blijven van de laatste updates

>> <<