Muurstylist.nl

Home / Inspiratie / Webshop alert: TopDoek.nl en haar zusjes

Webshop alert: TopDoek.nl en haar zusjes

Afgelopen weekend hebben we een nieuwe ontdekking gedaan in fotoland! TopDoek.nl en haar zusjes AluminiumStunter.nl, FotoOpHoutStunter.nl en GoedkoopTuindoek.nl hebben de website en het assortiment vernieuwd. Wij namen een kijkje en werden direct enthousiast. Je vindt hier namelijk verschillende soorten wanddecoratie en andere fotoproducten voor kleine prijsjes. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel mee!

TopDoek.nl

TopDoek.nl staat bekend om haar goedkope foto’s op canvas van hoge kwaliteit. Ze zijn gespecialiseerd in het afdrukken van foto’s op canvas in alle soorten en maten. Toen we de pagina met formaten en prijzen zagen, werden we heel blij. Je kunt namelijk een canvas foto bestellen vanaf €4,95. Je kunt zelf je formaat canvas bepalen, variërend van 20×20 cm tot en met 140×300 cm. Je kunt dus zowel een kleine als grote canvas bestellen. Daarnaast kun je ook kiezen tussen een framedikte van 2 cm of 4 cm.

topdoek

AluminiumStunter.nl

Eén van de zusjes van TopDoek.nl is AluminiumStunter.nl. De naam zegt het al. AluminiumStunter.nl biedt foto’s op aluminium aan tegen stuntprijzen. Hier bestel je een foto op aluminium vanaf €7,95. Je kunt kiezen uit formaten van 20×20 cm tot 120×180 cm. Het handige aan deze websites is dat ze een heel breed assortiment aanbieden. Wil je een foto op aluminium bestellen, maar ook een foto op hout of canvas? Dan kun je ook dit allemaal bij AluminiumStunter.nl bestellen. 🙂

fotoopaluminium

GoedkoopTuindoek.nl

GoedkoopTuindoek.nl is gespecialiseerd in het afdrukken van afbeeldingen op tuindoeken. Ze bieden meer dan 50 verschillende formaten tuindoeken aan, dus voor elke schutting of balkon is een passende poster te vinden. Bij GoedkoopTuindoek.nl bestel je een tuinposter al vanaf €8,95. De mogelijke formaten van een tuindoek variëren van 30×60 en 40×40 cm tot en met 300×300 cm.

goedkooptuindoek

FotoOpHoutStunter.nl

Het laatste zusterbedrijf is FotoOpHoutStunter.nl. Deze ken je misschien wel. Ze hebben namelijk foto’s op hout voor hele kleine prijsjes. Je bestelt ze namelijk vanaf €6,-. Je kunt hier een foto op hout bestellen van 20×20 cm tot en met 100×250 cm.

Nieuwe producten in het assortiment

Naast de kenmerkende fotoproducten, bevat het vernieuwde assortiment van deze websites diverse soorten wanddecoratie. Je kunt dan kiezen voor een foto op canvas, hout, glas, aluminium, poster, forex, tuinposter of textielposter. Daarnaast bevat het assortiment ook andere fotoproducten, zoals een wijnfles met foto, fotoblok, mok met foto en nog veel meer. Wij zijn fan! Dit zijn namelijk super leuke producten om cadeau te geven met een verjaardag of andere speciale gelegenheid. Wat zou jij bestellen? Vertel het ons in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Om op de hoogte te blijven van de laatste updates

>> <<